junio 18, 2024

Afiliació de l`altcamp CGT 2023

Spread the love

Estàs pensant a afiliar-te a CGT?

1. Perquè afiliar-te a la CGT? Perquè som un sindicat autònom de tot partit polític o lobby de poder. Perquè només ens devem als nostres afiliats i afiliades, i prenem les decisions de forma horitzontal i democràtica. Perquès som el 3er sindicat de Catalunya en nombre d’afiliats i en creixement constant. Perquè com més afiliació sindical hi ha en un sector o territori, menys precarietat hi ha, i de millors condicions laborals gaudeixen els treballadors. Perquè si estàs sola i aïllada sempre perdràs, la unitat fa la força. Perquè no negociarem res a l’esquena de la plantilla, com fan altres sindicats. Perquè hem estat al costat del poble en les dues darreres vagues generals del 3O i 8M. Perquè si tu decideixes plantar cara i lluitar pels teus drets, tindràs a tot el sindicat al teu darrere.

2. Que oferim? Sobretot el que t’oferim és suport mutu i solidaritat davant els problemes que trobis a la feina, davant els abusos del cap o l’encarregat a l’empresa. Assessoria jurídica arreu del territori. Informació i assessorament en prevenció de riscos laborals. Informació i assessorament davant l’assetjament sexual al lloc de treball. Formació sindical, social i cultural diversa.

3. Que defensa la CGT Catalunya? Defensa els interessos de la classe treballadora, davant la precarietat i desigualtat a la qual ens sotmetem la patronal i les classes dominants. Defensa la igualtat entre homes i dones. Defensa les idees llibertàries i anarcosindicalistes, com a camí cap a una societat més justa, lliure i solidària.

  • Persones en actiu o prejubilats: 11,72€ mensuals, 35,16€ trimestral banc.
  • Persones en situació d’atur: 6,90€
  • Persones en situació de precarietat: 7,06€

La quota de l’afiliació sindical a CGT es una despesa que podeu deduir quan realitzeu la vostra declaració anual de la renda. Els justificants són els mateixos rebuts bancaris o de nòmina que ja teniu.

La quantitat a deduir cal posar-la a l’espai reservat a “Quotes satisfetes a sindicats” [casella 010] de l’imprès oficial (digital o en paper) de l’IRPF.

Per qualsevol dubte o aclariment en relació a la afiliació a CGT Catalunya pots consultar, o entrega’l a un/a delegat/da sindical de la teva empresa, o enviant correu electrònic a: seccionsindicalpuigpelat@gmail.com

Fulls d’afiliacio PDF y digital.

Acords del reglament de protecció de dades GRPD.

*D’acord amb el Reglament General de Protecció de dades GDPR, (UE) 2016/679, t’informem que les dades personals subministrades seran incorporades a la base de dades gestionada pel Comitè Confederal de la CGT de Catalunya, amb la finalitat de gestionar la teva afiliació al sindicat, enviament de publicacions i informacions periòdiques sobre les activitats de la CGT, elaboració d’estadístiques i prestació de serveis. Si exerceixes tasques de representació col·lectiva, les teves dades seran tractades per a la realització i seguiment d’activitats sindicals emparades en la legislació vigent. Mitjançant la signatura d’aquesta sol·licitud ens atorgues consentiment explícit perquè el Sindicat CGT de Catalunya cedeixi les teves dades a les següents entitats:

1) Comitè Confederal de la CGT d’Espanya, C/ Sagunto 15 1º 28010 Madrid

2) Als serveis jurídics del sindicat, les dades imprescindibles per a identificar la persona afiliada i que puguin comprovar que l’afiliació està al dia

3) A l’entitat bancària col·laboradora de la Responsable del Tractament, les dades imprescindibles per al cobrament de quotes d’afiliació domiciliats.

En qualsevol moment pots exercir els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant comunicació escrita o presencial amb la responsable dels tractaments: CGT Catalunya, NIF G58059262, basedades@cgtcatalunya.cat, C/Burgos 59 bxs-08014 Barcelona, tlf 93 512 04 81mitjançant identificacio personal fefaent.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

+ 12 = 13