Dv. nov. 27th, 2020

CGT

ALT CAMP CONCA DE BARBERÀ SINDICAT D'ACTIVITATS DIVERSES

Benvinguts a la Sala de video conferències de CGT Alt Camp i Conca de Barberà.

A Valls hem decidit fer una sala pròpia de vídeo conferències, totalment segura. Amb un motor Debian des de el nostre propi Server el “Noi de Sucre”, aquest servidor és segur, detectats els problemes de privacitat digital, la millor alternativa de codi lliure és poder executar un motor de Jitsimeet propi, així fent servir un servidor segur, podem garantir la seguretat de les nostres reunions, i posem a disposició de tota la classe treballadora i de la CGT en general.

Feu un ús apropiat de les sales.

 

[maxbutton id=”1″]

Per utilitzar Meet en qualsevol ordinador només has de clicar el botó. A la web només has d’escriure el nom de la sala i prémer a Go. Si el nom correspon a una sala que ja existeix, t’uniràs automàticament a ella. Si no hi ha cap sala amb aquest nom, la crearàs automàticament i t’uniràs a ella.

Però abans d’unir-te a la sala, el web et demanarà permís per utilitzar el micròfon i la càmera web del teu ordinador. El navegador et mostrarà la Petició a una finestra, i hauràs de prémer a Permet per concedir els permisos. Sense webcam o micròfon, el web no podrà fer trucades de vídeo.

Quan s’iniciï la trucada de vídeo, la interfície principal tindrà quatre cúmuls d’opcions en les que pots gestionar la teva experiència amb la videoconferència. A cada cúmul li hem posat un nombre, i passem a explicartel’s sota. A més, dalt de tot veuràs el nom de la sala i el temps que porta en marxa la videoconferència.

1: Tens tres opcions. D’esquerra a dreta són per compartir l’escriptori, aixecar la mà per demanar torn per parlar, i obrir el xat de text.
2: Tens les opcions per activar i desactivar el micròfon, penjar i tancar el xat, i activar o desactivar la teva càmera.
3: Tres icones que serveixen per canviar la vista de pantalla completa, obtenir la informació com l’enllaç i número de la reunió o posar contrasenya, i un botó de tres punts que obre la resta de les opcions.
4: Pots veure la qualitat de la teva càmera i el bitrate, i si prems sobre em podràs posar-te un nom d’usuari.