Dv. oct. 23rd, 2020

CGT

ALT CAMP CONCA DE BARBERÀ SINDICAT D'ACTIVITATS DIVERSES

CONTACTE

Sindicat d’Activitats Diverses de l’ALT CAMP i la CONCA DE BARBERÀ

Carrer de la Zeta, 6, 43800 Valls

Telf. 977 78 91 80 o 689 23 44 35

Correu Electrònic: cgtaltcampconca@cgtcatalunya.cat


Mostra Seus CGT Catalunya en un mapa més gran

Estas pensant afiliar-te a CGT???

1. Perquè afiliar-se a la CGT? Perquè som un sindicat autònom de tot partit polític o lobby de poder. Perquè només ens devem als nostres afiliats i afiliades, i prenem les decisions de forma horitzontal i democràtica. Perquès som el 3r sindicat de Catalunya en nombre d’afiliats i en creixement constant. Perquè com més afiliació sindical hi ha en un sector o territori, menys precarietat hi ha, i de millors condicions laborals gaudeixen els treballadors. Perquè si estàs sola i aïllada sempre perdràs, la unitat fa la força. Perquè no negociarem res a l’esquena de la plantilla, com fan altres sindicats. Perquè hem estat al costat del poble en les dues darreres vagues generals del 3O i 8M. Perquè si tu decideixes plantar cara i lluitar pels teus drets, tindràs a tot el sindicat al teu darrere.

2. Que oferim? Sobretot el que t’oferim és suport mutu i solidaritat davant els problemes que trobis a la feina, davant els abusos del cap o l’encarregat a l’empresa. Assessoria jurídica arreu del territori. Informació i assessorament en prevenció de riscos laborals. Informació i assessorament davant l’assetjament sexual al lloc de treball. Formació sindical, social i cultural diversa.

3. Que defensa la CGT Catalunya? Defensa els interessos de la classe treballadora, davant la precarietat i desigualtat a la qual ens sotmeten la patronal i les classes dominants. Defensa la igualtat entre homes i dones. Defensa les idees llibertàries i anarcosindicalistes, com a camí cap a una societat més justa, lliure i solidària.

4. Quina és la quota de CGT Catalunya?

Persones en actiu o prejubilades 11,72 € mensuals.

Persones jubilades o a l’atur 6,90 € mensuals.

Persones contractades en precari 1⁄2 quota 7,06 € mensuals.

La quota d’afiliació sindical a CGT és una despesa que podeu deduir quan realitzeu la vostra declaració anual de la renda. Els justificants són els mateixos rebuts bancaris o de nòmina que ja teniu. La quantitat a deduir cal posar-la a l’espai reservat a “Quotes satisfetes a sindicat”.

Et pots afiliar via Digital amb firma o certificat electrònic, omple el full, firma i envia al formulari de la part inferior, el full ha d’estar firmat de forma manual o amb certificat o firma digital


[anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

O descarrega’t aquí el full d’afiliació . Omple’l i porta’l a qualsevol seu de CGT de Catalunya (Directori de seus de la CGT de Catalunya) o envia un correu electrònic a: afiliacio@cgtcatalunya.cat 

versio (BETA) Afiliacio online aqui:

 

http://www.cgtcatalunya.cat/spip.php?article13215#.XoeJJXLtbIU

1 thought on “CONTACTE

 1. Hi, We are wondering if you would be interested in our service, where we can provide you with a dofollow link from Amazon (DA 96) back to cgtcatalunya.cat?

  The price is just $77 per link, via Paypal.

  To explain what DA is and the benefit for your website, along with a sample of an existing link, please read here: https://pastelink.net/1nm60

  If you’d be interested in learning more, reply to this email but please make sure you include the word INTERESTED in the subject line field, so we can get to your reply sooner.

  Kind Regards,
  Claudia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *