Dv. juny 5th, 2020

CGT

ALT CAMP CONCA DE BARBERÀ SINDICAT D'ACTIVITATS DIVERSES

CONTACTE

Sindicat d’Activitats Diverses de l’ALT CAMP i la CONCA DE BARBERÀ

Carrer de la Zeta, 6, 43800 Valls

Telf. 977 78 91 80 o 689 23 44 35

Correu Electrònic: cgtaltcampconca@cgtcatalunya.cat


Mostra Seus CGT Catalunya en un mapa més gran

Estas pensant afiliar-te a CGT???

1. Perquè afiliar-se a la CGT? Perquè som un sindicat autònom de tot partit polític o lobby de poder. Perquè només ens devem als nostres afiliats i afiliades, i prenem les decisions de forma horitzontal i democràtica. Perquès som el 3r sindicat de Catalunya en nombre d’afiliats i en creixement constant. Perquè com més afiliació sindical hi ha en un sector o territori, menys precarietat hi ha, i de millors condicions laborals gaudeixen els treballadors. Perquè si estàs sola i aïllada sempre perdràs, la unitat fa la força. Perquè no negociarem res a l’esquena de la plantilla, com fan altres sindicats. Perquè hem estat al costat del poble en les dues darreres vagues generals del 3O i 8M. Perquè si tu decideixes plantar cara i lluitar pels teus drets, tindràs a tot el sindicat al teu darrere.

2. Que oferim? Sobretot el que t’oferim és suport mutu i solidaritat davant els problemes que trobis a la feina, davant els abusos del cap o l’encarregat a l’empresa. Assessoria jurídica arreu del territori. Informació i assessorament en prevenció de riscos laborals. Informació i assessorament davant l’assetjament sexual al lloc de treball. Formació sindical, social i cultural diversa.

3. Que defensa la CGT Catalunya? Defensa els interessos de la classe treballadora, davant la precarietat i desigualtat a la qual ens sotmeten la patronal i les classes dominants. Defensa la igualtat entre homes i dones. Defensa les idees llibertàries i anarcosindicalistes, com a camí cap a una societat més justa, lliure i solidària.

4. Quina és la quota de CGT Catalunya?

Persones en actiu o prejubilades 11,72 € mensuals.

Persones jubilades o a l’atur 6,90 € mensuals.

Persones contractades en precari 1⁄2 quota 7,06 € mensuals.

La quota d’afiliació sindical a CGT és una despesa que podeu deduir quan realitzeu la vostra declaració anual de la renda. Els justificants són els mateixos rebuts bancaris o de nòmina que ja teniu. La quantitat a deduir cal posar-la a l’espai reservat a “Quotes satisfetes a sindicat”.

Et pots afiliar via Digital amb firma o certificat electrònic, omple el full, firma i envia al formulari de la part inferior, el full ha d’estar firmat de forma manual o amb certificat o firma digital

[contact-form-7 id=”2877″ title=”Formulari de contacte 1″]

O descarrega’t aquí el full d’afiliació . Omple’l i porta’l a qualsevol seu de CGT de Catalunya (Directori de seus de la CGT de Catalunya) o envia un correu electrònic a: afiliacio@cgtcatalunya.cat 

versio (BETA) Afiliacio online aqui:

 

http://www.cgtcatalunya.cat/spip.php?article13215#.XoeJJXLtbIU

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *