Dl. ag. 10th, 2020

CGT

ALT CAMP CONCA DE BARBERÀ SINDICAT D'ACTIVITATS DIVERSES

CGT Alt Camp/Conca PASSEM A CITA PRÈVIA I ATENCIÓ TELEMÀTICA I TELEFÒNICA

2 min read

Davant la nova onada de coronavirus i per tal d’evitar ser causants de contagi i un nou confinament general, CGT Alt Camp/Conca passem a cita prèvia per atenció al local i, a més atenció telemàtica i telefònica.

Podeu utilitzar el grup de whatsapp o, preferentment de Telegram, per comunicar-nos amb nosaltres. També podeu trucar al telèfon fix o mòbil del sindicat: 977 78 91 80 – 689/ 23 44 35 (de dilluns a divendres de 09 a 20h). Per demanar cita prèvia al local del sindicat, poseu-vos en contacte amb el mòbil de CGT de l’ encarregat del local: 643/ 74 91 69 (també de dilluns a divendres de 09 a 20h).)

Gràcies per la vostra comprensió.

Junts som força, som futur!

CGT Alt Camp/Conca PASAMOS A CITA PREVIA Y ATENCIÓN TELEMÁTICA Y TELEFÓNICA

Ante la nueva oleada de coronavirus y para evitar ser causantes de contagio y de un nuevo confinamiento general, CGT Alt Camp/Conca pasamos a cita previa para atención en el local, y además atención telemática y telefónica.

Podeis usar el grupo de whatsapp o, preferentemente de Telegram, para comunicaros con nosotros. Tambien podeis llamar al teléfono fijo o móvil del sindicato: 977 78 91 80 – 689/ 23 44 35 (de lunes a viernes de 9 a 20h). Para concertar cita previa en el local poneros en contacto con el teléfono móvil CGT del encargado del local: 643/ 74 91 69 (también de lunes a viernes de 9 a 20h).

Gracias por vuestra comprensión!

Juntos somos fuerza, somos futuro!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *