Dc. jul. 15th, 2020

CGT

ALT CAMP CONCA DE BARBERÀ SINDICAT D'ACTIVITATS DIVERSES

Materials informatius de CGT sobre el teletreball

2 min read

La pandèmia del Covid-19 ha donat un important impuls al teletreball, i tot apunta que la seva importància s’accentuarà amb el temps en el moment actual que estem vivint. Davant del teletreball s’ha obert un debat intens, en un context on falta una legislació específica i on la seva extensió pot suposar un empitjorament de condicions laborals i pèrdua de drets. 

El Reial decret legislatiu 2/2015, de 23 d’octubre, pel qual s’aprovava el text refós de la Llei de l’Estatut dels Treballadors defineix, en el seu article 13, el treball a distància com aquell en què la prestació de l’activitat laboral es realitzi de manera preponderant en el domicili del treballador o treballadora o en el lloc lliurement triat per aquesta, de manera alternativa al seu desenvolupament presencial al centre de treball de l’empresa.

Us fem arribar en documents adjunts la proposta de regulació del teletreball que ha realitzat la CGT i que ha fet arribar al govern espanyol (el teniu en pdf a https://cgt.org.es/wp-content/uploads/2020/06/Teletrabajo-Teletrabajo-No-es-oro-todo-lo-que-reluce.pdf), també un còmic i un cartell de CGT sobre el teletreball, i un resum realitzat pel Sindicat de Banca de CGT Barcelona amb el marc normatiu que regula actualment el teletreball.

Us recomanem la seva lectura perquè es un tema sobre el qual ens haurem d’anar pronunciant i actuant sindicalment.

Proposta al govern central de CGT sobre teletreball

propuesta-al-gobierno-de-cgt-sobre-teletrabajo

Normativa sobre teletreball

normativa-sobre-teletrabajo-07052020-vs2-1

Còmic sobre teletreball

comic-teletrabajo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *