Dc. jul. 15th, 2020

CGT

ALT CAMP CONCA DE BARBERÀ SINDICAT D'ACTIVITATS DIVERSES

Ens passem a Telegram!

1 min read

Afiliats i afiliades, CGT Alt Camp-Conca de Barberà ens passem de whatsapp a telegram. La raó principal és perquè Telegram ens ofereix els nivells de seguretat i privadesa més alts en l’àmbit de les reds socials.

Descarrega’t l’aplicació al Play store o l’ App store del teu dispositiu mòbil i entra al grup de Telegram a través de l’enllaç que estem passant pel grup de whatsapp CGT Alt Camp-Conca. Quan hi siguem tots/es, el grup de whatsapp quedarà inoperatiu.

Si ets afiliat/da i no estàs al grup de whatsapp i, per tant no coneixes l’enllaç d’unió amb Telegram, pots enviar un whatsapp a 643/74-91-69 i et passarem l’enllaç o et donarem totes les instruccions que necessitis per descarregar-te el Telegram i unir-te al nou grup.

Gràcies per la vostra atenció.

Atentament,

Secretaria de comunicació CGT Alt Camp-Conca de Barberà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *