Dv. juny 5th, 2020

CGT

ALT CAMP CONCA DE BARBERÀ SINDICAT D'ACTIVITATS DIVERSES

Valoració de les normatives aprovades sobre la situació dels treballadors temporals pel Covid-19 i sobre l’obligatorietat del permís retribuït recuperable

1 min read

La CGT de Catalunya ha fet una breu valoració dels criteris d’actuació del govern espanyol sobre els treballadors temporals i sobre la interpretació del permís retribuït recuperable aprovat en el RDL 10/2020. Us passem en documents adjunt aquesta valoració i també dos documents elaborats per la Direccion General de Trabajo del Ministerio de Trabajo en resposta a unes preguntes plantejades per la patronal CEOE. En un document la DGT marca els criteris d’actuació amb els treballadors i treballadores temporals, que no són vinculants, però si orientatius, i les empreses segurament els faran servir, per això és important que des del sindicat els coneguem de cara a la nostra acció sindical i jurídica en aquest tema. En l’altre document, que també és interessant conèixer, la DGT dona a entendre que no era obligatori el permís retribuït recuperable, encara que en la redacció del RDL ho semblava, i marca un seguit de mesures que podien utilitzar les empreses per a reduir la mobilitat dels treballadors i treballadores.

MESURES 13 ABRIL

Document

200407 Criterios DIRECCION GENERAL DE TRABAJO DGT pregunta CEOE sobre trabajadores temporales

Document

200411 Criterios DIRECCION GENERAL DE TRABAJO DGT rd 8 9 i 10(2)

Document

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *