Dv. juny 5th, 2020

CGT

ALT CAMP CONCA DE BARBERÀ SINDICAT D'ACTIVITATS DIVERSES

ÚLTIMES NOTICIES PUBLICADES AL WEB DE LA CGT DE CATALUNYA.  DARRERA PUBLICADA: 02 D’AGOST

6 min read
Sense canvis en la Direcció Comunicats– 02/08/2019Comunicat de la secció sindical de TMB BUS Després de la constitució dels nous Consells d’Administració de TMB (metro i autobusos) celebrem la decisió de substituir a la presidenta de TMB Mercedes Vidal i no entenem com no s’ha decidit el mateix amb l’actual Conseller Delegat Enric Cañas i l’Adjunt al Conseller Delegat Pau Noy. Aquests tres càrrecs han estat (…)

Notícies– 02/08/2019Amenacen a una treballadora social de l’Ajuntament de Reus amb una arma blanca Comunicat de la Secció Sindical de CGT davant l’intent d’agressió a una treballadora social de l’Ajuntament de Reus, exigint que es prenguin les mesures adients en matèria de prevenció de riscos laborals El passat dilluns 29 de juliol de 2019, a les dependències d’Atenció Directa de l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de (…)

Audio– 02/08/2019Homenatge a Joan Peiró i Belis Audio de l’aniversari de la seva execució Audio de la Intervenció de Emili Cortavitarte (com a Fundació Salvador Seguí) en el 77è aniversari de l’execució de Joan Peiró i Belis El 21 de juliol de 1989 es va fer el trasllat de les despulles d’en Joan Peiró i Belis des del cementiri de Paterna (on va ser enterrat després del seu afusellament) fins al Cementiri Vell de (…)

Comunicats– 29/07/2019Telepizza ens està robant #QueNoTeRobenLaSubida Des de principis d’any l’empresa Telepizza S.A.U. s’està negant a pujar el salari i a adequar-lo al SALARI MÍNIM establert per Llei. Des del principi, en ciutats com Saragossa i Barcelona s’ha intentat solucionar de la forma més ràpida possible, però encara i així l’empresa es nega a negociar. Les nostres propostes no són (…)

Acció Sindical– 29/07/2019Vaga a l’empresa Vidrala de Castellar del Vallès Des del dimarts estan en vaga els treballadors de l’empresa de fabricació d’ampolles de vidre en la qual treballen uns 300 treballadors entre fixos i eventuals i uns 60 més en subcontractes. L’empresa té 3 fàbriques a Espanya, 2 a Portugal i 1 a Anglaterra, Irlanda, Itàlia i Bèlgica. La plantilla de Castellar Vidre (Vidrala) (…)

Comunicats— 24/07/2019No hi ha guerra a la Síria del Nord! El dia de la invasió turca, al carrer! Fa set anys va començar una revolució a Rojava que canviaria radicalment la vida de milions de persones. Els kurds es van alliberar de la dictadura del règim d’Assad i van començar a organitzar-se en consells, comunes i cooperatives autogestionades. En particular, l’organització autònoma de dones es va convertir en el motor (…)

Comunicats— 22/07/2019Vaga a Telepizza Reus el 27 de juliol per exigir el pagament del salari mínim interprofessional i acabar amb la precarietat Hem convocat vaga a Telepizza Reus el dissabte 27 de juliol, de 13h a 24h, per exigir el pagament del salari mínim interprofessional i acabar amb la precarietat, i fem una crida a donar suport al piquet informatiu que hi haurà davant l’empresa al Passeig Prim nº 7 de Reus. «El secret està en la massa» va ser el lema durant (…)

Comunicats— 17/07/2019CGT Ensenyament davant l’arxivament de tots els casos dels companys i companyes de l’Institut El Palau de Sant Andreu de la Barca Davant l’arxivament de tots els casos dels companys i companyes de l’Institut El Palau A l’espera del tancament definitiu del cas expressem la nostra satisfacció i tot el nostre suport als i a les docents i a tota la comunitat educativa d’El Palau Exigim disculpes i assumpció de responsabilitats per tot el mal fet, i cridem (…)

Comunicats— 17/07/2019Comunicat de CGT CEB-IMEB sobre l’externalització d’un centre educatiu a Barcelona Des de CGT CEB-IMEB volem fer públic el nostre malestar i indignació davant la notícia de l’1 de juliol sobre l’obertura d’un centre educatiu de segona oportunitat (E2O) a través de l’externalització de la seva atenció educativa. L’Ajuntament de Barcelona, amb aquesta mesura privatitzadora, treu funcions educatives que avui tenen (…)

CGT convoca 4 dies de vaga a la RENFE el 31 de juliol, 14 i 30 de agost, i l’1 de setembre Una vegada els ministeris d’Hisenda i Foment aproven unes taxes de reposició ridícules que no solucionen els problemes estructurals del Grup Renfe i l’empresa manté una actitud d’intransigència, a l@s treballadors/es només ens queda un camí, la mobilització. És principi i haver de qualsevol sindicat defensar, fins on la raó (…)

Ha sortit el número 210 de la revista Catalunya (juny-juliol 2019) Catalunya 210 (juny-juliol 2019) – EDITORIAL: No només són victòries – TEMA DEL MES: Precariversitats – SINDICAL: Cepsa encubreix l’assetjament laboral i sexual Els permisos de treball #EDUCACIÓ, Vaga 16M: algunes valoracions Victòria sindical en Temps de Flors Protestes contra l’empresa Glovo arran de la mort d’un (…)

Comunicats— 13/07/2019CGT denuncia la precària situació existent a Correus de Sabadell Des del col·lectiu de treballadors de Correus de Sabadell volem denunciar la precària situació i degradació del servei en la qual es troba el repartiment postal en l’actualitat a causa de la falta de personal, derivat d’una política de contractació clarament insuficient per a fer front a la creixent demanda d’enviaments (…)

Acció Sindical— 05/07/2019Concentració en defensa de la salut de les embarassades a Tarragona Des de la Secció Sindical CGT Hospital Joan XXIII i Sindicat de Sanitat de Tarragona CGT us convoquem a la concentració que tindrà lloc el proper dilluns dia 8 de juliol a les 11 h am, al carrer Alguer núm. 11 de Tarragona, davant de Mc Mutual. Amb motiu de la defensa de la salut de les dones embarassades a l’ICS. Secció (…)

Acció Sindical— 28/06/2019CGT-ASPID denuncia l’empresa per la seva gestió en la UEC a la Seu d’Urgell Des de la secció sindical CGT ASPID, volem denunciar que de nou l’empresa ASPID torna a vulnerar els drets dels treballadors i a precaritzar la UEC (Unitat d’Escolarització Compartida), incomplint un cop més el contracte públic amb Ensenyament. El passat mes de desembre, el sindicat va denunciar a ASPID a inspecció de (…)

Comunicació— 28/06/2019Imatge per a fer difusió sindical A tota la CGT, Ens dirigim a totes vosaltres per fer-vos saber que CGT CATALUNYA ha arribat a un acord amb l’autora de la següent imatge per fer difusió sindical de la mateixa: Els requisits per tal de poder fer servir la imatge són els següents: .- Que consti la signatura de l’autora que figura a la imatge .- Que (…)

Comunicats— 20/06/2019La revolta de les biblios Prefaci Aquest text l’hem escrit a petició de diverses entitats perquè volen fer-nos ressò a la seva pàgina web i queda a lliure disposició de qui vulgui difondre’l. Expliquem a un públic que no treballa a Biblioteques de Barcelona la nostra lluita, la de tota la plantilla. Aclarim aquí, abans de començar, que la CGT redacta (…)

Salut laboral / Prevenció de riscos— 20/06/2019Material de la trobada de delegats/des de prevenció de CGT Catalunya Per fer-ne ús i difusió El dimecres 5 de juny de 2019 la CGT de Catalunya es va celebrar una nova trobada de delegats i delegades de prevenció de CGT Catalunya a l’espai de Can Batlló. La convocatòria va tenir diversos punts: .Grup de Psico .PAICAM .Amiant al Metro .CEPA Ecología .Delegats de prevenció CSIC Recordar que des de la Secretaria de (…)

Comunicats— 19/06/2019El Govern prepara una privatització massiva dels serveis d’atenció a les persones. Aturem la #LleiAragonès El govern de la Generalitat, mitjançant el Departament d’Economia de Pere Aragonès (ERC), ha presentant recentment l’anomenat Projecte de llei de contractes de serveis a les persones per a la seva tramitació parlamentària. Fins ara, han aconseguit que aquest projecte de llei passi desapercebut i no arribi a coneixement de (…)

Comunicats— 16/06/2019Una sentència del Tribunal Suprem limita encara més el dret de vaga EL TRIBUNAL SUPREM LIMITA ENCARA MÉS EL DRET DE VAGA En la seva sentència 328/2019, de data 25 d’abril de 2019, el Tribunal Suprem, torna a limitar i retallar el dret fonamental de vaga, reinterpretant el RDL 17/1977. Interpreta el Tribunal Suprem en aquesta sentència, referida a l’empresa Ferrovial Servicios SA, que (…)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *